4Connect за Понудувачи на услуги

4connect.eu е дигитална платформа за директно поврзување на понудувачи и клиенти преку интерчнет врз основa на персонализирани барања за извршување на услуга.
4connect.eu ви овозможува да добивате барања за понуди за услугите кои ги нудите, веднаш штом барањето ќе биде креирано и пратено преку интернет од страна на вашите потенцијални клиенти.

Секое добиено барање за понуда содржи конкретни детални информации за типот на услугата што треба да ја извршите, локација и периодот на изведба, врз основ на кое им праќате дирекна понуда и чекате да добиете потврда за вашиот ангажман од страна на клиентот.

Зголемете ја вашата работа и дојдете до нови клиенти на брз и едноставен начин без да трошите дополнително време и ресурси

 

 

Како функционира 4Connect за понудувачи

1. Регистрирај се

Одберете ја групата на категории во која работите и внесете ги вашите податоци за компанијата.
Ќе добиете e-mail за да го потврдете и комплетирате својот профил.

2. Одберете услуги кои ги нудите и начин на изведба

Веднаш одкога ќе кликнете на линкот за активација на вашиот профил , следете го водичот за да го комплетирате својот профил. Одберете ги вашите услуги и внесете останати податоци.

3. Добивајте барања за понуди

Добивајте барања од потенцијални клиенти со информации за услугата која треба да се извршите, локацијата и периодот на изведба, веднаш штом некој од вашите клиенти ќе испрати барање до вас.

4. Пратетe веднаш понуда и добијте потврда за вашиот ангажман

Ќе добиете нотификација доколку вашата понуда е прифатена од клиентот со што понатаму лично се договарате за изведбата на ангажманот